Blog

Domaći džem od kajsija - najbolje od prirode

Domaći džem od kajsija - najbolje od prirode

27 Jul

Džem od kajsija - omiljena letnja poslastica svih nas i namirnica koja nas vraća u detinjstvo, zar ne? Kad ako ne sad, u vreme sezone kajsija, da povedemo priču o džemu od kajsija i kako ga naprav ...više

Rad sa lisnatim testom - praktični saveti

Rad sa lisnatim testom - praktični saveti

19 Jul

Kako da rad sa lisnatim testom ne bude muka i opterećenje? Delimo sa vama naše savete, a vi nam javite koliko su vam pomogli.   Kad radite sa lisnatim testom, uzmite samo toliko lis ...više

Testo za picu

Testo za picu

13 Jul

Kako se pravi najbolje testo za picu, treba li da je tanko ili debelo, krckavo ili meko i kako je, uopšte, nastala ovo italijansko jelo koje se voli i obožava širom sveta?   ...više

Sve o testu

Sve o testu

06 Jul

Slatko ili slano, kiselo ili beskvasno – sve o testu što ste hteli da znate, pokušali smo da sakupimo i objedinimo u ovom tekstu.     Istorija nas uči da su se pr ...više

7 stvari koje niste znali o malinama

7 stvari koje niste znali o malinama

22 Jun

Znamo ih kao srpsko zlato i prirodni slatkiš, ali ovo je 7 stvari koje niste znali o malinama, koje će učiniti da ovo delikatno i ukusno voće još više zavolite!     ...više

Svetski dan bez mesa

Svetski dan bez mesa

14 Jun

Jeste li znali da se u svetu obeležava Svetski dan bez mesa i to 15. juna svake godine? Šta znamo o ovom neobičnom prazniku?   Izvorno, dani bez mesa su tradicija mnogih naroda i r ...više

Blagodeti koprive u svakodnevnoj ishrani

Blagodeti koprive u svakodnevnoj ishrani

06 Jun

Kakva bismo to firma za proizvodnju smrznutih peciva bili, da ne pomenemo blagodeti koprive zbog kojih smo se i odlučili da osmislimo i napravimo koktel peciva od ove itekako korisne biljke? :) ...više

Kroasani - pecivo koje ide uz sve!

Kroasani - pecivo koje ide uz sve!

31 May

Tiho jutro, miris prve kafe i - kroasani - ima li boljeg načina da se započne dan? Ove nedelje, donosimo vam priču o delikatesnom pecivu koje je sastavni deo svakog doba dana, kuhinje i situacije. ...više

Lisnato testo - hedonizam u slojevima

Lisnato testo - hedonizam u slojevima

24 May

Lisnato testo, taj neizostavan sastojak svake svetske kuhinje i namirnica bez koje kroasani, pite, pogačice i ostala slatko-slana peciva ne bi bilo moguće napraviti na tako ukusan i delikatesan nač ...više

Šta je heljda i zašto je važno da je koristimo u ishrani?

Šta je heljda i zašto je važno da je koristimo u ishrani?

18 May

Za sve vas koji ste se pitali šta je heljda i zašto je važno da je koristimo u ishrani, potrudili smo se da sve važne informacije sakupimo u jednom tekstu.   Heljda je leko ...više

Vanila u svakodnevnoj ishrani

Vanila u svakodnevnoj ishrani

10 May

Vanila je svakako jedan od najpopularnijih i najomiljenijih začina u svakoj kuhinji i sastojak je bez kojeg mnoge poslastice ne bi bile tako privlačne i ukusne. Ove nedelje, pričamo upravo o va ...više

Priča o ajvaru

Priča o ajvaru

03 May

Priča o ajvaru, namirnici koju svi volimo da nazivamo srpskim kavijarom, možda nije pogodila sezonu (budući da je u pitanju zimnica), ali je svakako prilika da se podrobnije upoznate sa njim i ...više


2017. Fanico.rs. Sva prava zadržana.
Izrada sajta Creative Web